Matthew Brown glavni govornik na konferenciji FMCG Summit Beograd!

Na predstojećem FMCG Summit-u, koji će, u organizaciji InStore magazina, četvrtu godinu zaredom biti održan u hotelu Crowne Plaza u Beogradu 23. novembra, glavni govornik biće Matthew Brown, retail futurolog i osnivač agencije Echochamber iz Velike Britanije.

Brown, takođe jedan od predavača na upravo održanom prehrambenom sajmu ANUGA 2017 u Kelnu, za ovogodišnji FMCG Summit Beograd priprema ekskluzivnu prezentaciju o trendovima u retailu i vizuelnoj i uslužnoj transformaciji trgovaca. Kupci su danas više sofisticarni nego ranije, ali i zahtevniji u procesu kupovine. Brown će govoriti o razvijanju poslovne strategije i taktikama kojima trgovci mogu da udovolje kupcima, ali i predstaviti najbolje retail primere i trendove širom sveta.

Brown je vlasnik londonske kreativne agencije Echochamber, koja prati inovacije na svetskim retail tržištima i evoluciju potrošačkih trendova. Agenciju, koja doseže globalno, vodi od 1999. godine. Redovan je keynote govornik na globalnim retail konferencijama.

Echochamber ukazuje na globalne primere dobre prakse i nudi kreativnu analizu klijentima u svim sferama retial-a, pomažući im da razviju ili se prilagode svetskim standardima na osnovu najznačajnijih potrošačkih trendova.

Agencija blisko sarađuje sa trgovcima kao što su Westfield, Marks & Spencer i Tesco više od deset godina, pomaže im da razviju nove koncepte i informiše o aktuelnim inovacijama u sektoru. Među klijentima agencije se nalaze i brendovi kao što su Nike i IKEA, kao i divovi u sektoru robe široke potrošnje, kompanije Unilever i Johnson & Johnson, zatim globalni lanci tržnih centara, i drugi.

Organizator posebne pogodnosti nude za rane prijave do 31. oktobra (-25%), kao i za grupne prijave do početka konferencije.

Kompletan pregled svih tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici www.fmcg-summit.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari