Marketing mreža u žiriju za Epica Awards!

Marketing mreža prvi je medij iz Srbije koji je dobio poziv i priliku da bude deo žirija za dodelu prestižnih nagrada Epica Awards.

Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža, naći će se rame uz rame sa preko 50 glavnih urednika najprestižnijih svetskih advertajzing portala i magazina poput AdWeek, Campaign, The Drum, AdIndex, Forbes, Marketing Week, AdAge.

„Veoma se radujem pozivu da budem članica žirija ovog prestižnog međunarodog festivala. Ovo je prvi put da je neki medij iz Srbije dobio priliku da bude deo ovako važnog globalnog kreativnog festivala, što predstavlja veliko priznanje kako za dosadašnji rad Marketing mreže, tako i za celokupnu kreativnu industriju u Srbiji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić.

Epica Awards je nagrada koja, već 30 godina, promoviše i nagrađuje najviše standarde kreativnosti u oglašavanju. O nagradama odlučuje žiri – predstavnici medija koji prate tržište marketinških komunikacija u celom svetu.

Žiriranje i dodela nagrada održaće se ove godine od 12. do 15. novembra u Amsterdamu, a predsednik Žirija je Tony Chambers, Brand and Content Director magazina Wallpaper*.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari