Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Marketing mreža je naš partner, pratilac i vizionar!

Marketing mreža ove godine obeležava svoj prvi veliki jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja. Tim povodom, razgovarali smo sa kolegama iz kompanija i agencija, saradnicima i partnerima, koju ulogu u razvoju tržišta marketinških komunikacija u Srbiji u proteklih deset godina ima Marketing mreža. Zorana Antić, Marketing Director u kompaniji Bambi, rekla je…

Ocenite tržište marketinških komunikacija u Srbiji u proteklih 10 godina?
Promene navika potrošača i njegova „konzumacija“ medija i kontenta se značajno promenila što je doprinelo snažnoj promeni marketinških komunikacija. Definitivno je digitalizacija nešto što je obeležilo poslednju dekadu, kao i razvoj tehnologije. Na našim prostorima se dešava malo sporiji trend, ali svakako je to budućnost koja ce da obeleži i sledećih 10 godina.

Koju ulogu, po Vašem mišljenju, u razvoju tržišta u proteklih 10 godina ima Marketing mreža?
Marketing mreža je naš partner, pratilac i vizionar jer ne samo da ste uvek prisutni i aktuelni na tržištu, takođe donosite nove trendove i standarde koje struka prepoznaje i prihvata.

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete? Zašto?
Kaktus festival kao sjajna prilika za sticanje priznanje za sve sto radimo, ali i najnoviji projekat Mark Awards koji je okupio struku i podsetio nas na sve uspehe koje smo ostvarili u dosadašnjoj karijeri.

Handle with care – u kom kontekstu ćemo koristiti ovu frazu u 2022. po Vašem mišljenju?
Ukoliko uspemo da ovu frazu implementiramo kroz sve kontekste (posao, okruženje, porodica), to bi značilo preduslov za uspešnu godinu. U vremenu kada se sve odvija sve brže i brže, dolazimo u situaciju da nešto trpi, i zato treba biti oprezan da ne narušimo balans kojem svi težimo.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!