Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Marketing je strateški važan za razvoj kompanija, ali i tržišta!

Povodom dodele Mark Awards priznanja, razgovarali smo sa članovima žirija zašto je važno istaći stručnjake iz kompanija. Nenad Miščević, CEO, Nectar Grupe rekao je…

Zašto je važno istaći marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija i u kojoj meri njihov rad doprinosi razvoju tržišta?
Ukoliko FMCG kompanije tvrde da su fokusirane na potrošača, a marketing predstavlja funkciju koja upravlja integrisanom komunikacijom prema potrošaču, onda je vrlo očigledna kritična važnost marketinga i komunikacija u današnjem multimedijalnom svetu. Kroz svoju karijeru imao sam sreću i zadovoljstvo da sarađujem sa marketing profesionalcima koji su svojim znanjem i ekpertizom uspevali da kreiraju pobedničke koncepte inovacija i komunikacija, a koji su za posledicu imali podizanje biznisa i celih kategorija u potpuno nove, do tada, neslućene visine. Iz ovoga proizilazi i strateška važnost marketinga kako za razvoj pojedinačnih kompanija, tako i za razvoj tržišta i kategorija u celini.

Kao članu žirija, šta će Vam biti ključni kriterijumi po kojima ćete ocenjivati nominovane i na šta ćete obratiti pažnju?
Ključni kriterijumi kojima ću se voditi u ocenjivanju su inovativnost nominovanih projekata i pojedinaca, kao i efekat na ukupni performans brenda, kompanije, tržišta i kategorije.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!