Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Lukoil prodaje 85 pumpi u Srbiji

Ruski Lukoil ponudio je na prodaju 85 benzinskih pumpi u Srbiji, a prijave se mogu podneti do 15. oktobra, navodi se na sajtu kompanije. Cene za pumpe predložene za prodaju variraju od 5.000 do 500.000 evra, zajedno s porezom, a srednja cena je 165.000 evra. Ukupna cena je 13,6 miliona evra.
U aprilu ove godine, Lukoil je oglasio prodaju 26 pumpi i tri naftne baze. Kompanija je objasnila da prodaje benzinske stanice koje nisu profitabilne. Iz Lukoilove kancelarije za odnose sa medijima u Beogradu još ništa zvanično nije saopšteno, ali je, po svemu sudeći, reč o “optimizaciji poslovanja” u skladu s planovima kompanije.
Ranije je u Lukoilu rečeno da ta kompanija nema nameru da napušta tržište Srbije. Lukoil Srbija je drugi po redu isporučilac naftnih proizvoda u Srbiji, sa više od 180 pumpi.

Izvor: Beta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!