Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

LOTO napunio sedam godina!

Najpopularnija igra na sreću „LOTO“ proslavila je svoj sedmi rođendan u društvu predstavnika medija, voditeljskih i glumačkih lica koja su obeležila srećne „LOTO“ trenutke za nama, kao i predstavnika Državne lutrije Srbije. Sve one koji su ovog puta došli na „sastanak sa srećom“, ugostio je Nikola Đuričko, koji je predstavio kako se „LOTO“ razvijao u proteklih sedam godina.
Novi, modernizovani „LOTO“ počeo je da se priređuje 18. januara, pre tačno sedam godina, u okviru Državne lutrije Srbije. Novi „LOTO“ uspostavljen je u okviru jedinstvenog uplatno-isplatnog onlajn sistema, koji radi sedam dana u nedelji i omogućava maksimalnu sigurnost svih igrača. Od tada, podaci o svakoj uplati obrađuju se automatski, a informacije o dobicima se mogu proveriti odmah nakon izvlačenja. Takođe, pre tačno sedam godina, uveden je garantovani fond za sedmicu, koji danas iznosi čak pola miliona evra.
„LOTO“ je najpopularnija igra na sreću, kako u Srbiji, tako i u svim evropskim i svetskim lutrijama. U našoj zemlji „LOTO“ generiše 60 odsto ukupnih prihoda Državne lutrije Srbije, tako da najveći deo sredstava koje Lutrija uplaćuje u budžet zarad poboljšanja života građana dolazi upravo od „LOTO“ uplata. Od stotinu dinara koje igrač uplati za „LOTO“, 30 dinara daje za bolji život građana Srbije, a 50 dinara će biti deo možda baš njegove premije, ili premije nekog drugog igrača.
Najveća „LOTO“ sedmica iznosila je čak 4,8 miliona evra, a izvučena je 23. marta 2010. godine. Ovaj, do sada najsrećniji „LOTO“ tiket, uplaćen je u Kanjiži. Za sedam godina koliko živi sedmica, Srbija je postala bogatija za čak 56 „LOTO“ milionera, koji dolaze iz različitih krajeva zemlje. S obzirom na visinu dobitaka, u našoj zemlji je anonimnost dobitnika zagarantovana i Državna lutrija Srbije ima obavezu da čuva u tajnosti identitet dobitnika. Ukoliko žele, dobitnici sami mogu da izađu u javnost.
Kako bi igračima ponudila više uzbuđenja, više igre, zabave i šansi za dobitak, Državna Lutrija Srbije, sredinom 2009. godine, uvela je dva „LOTO“ izvlačenja, utorkom i petkom. Za one koji žele više od „LOTO-a“, uvedena je i dodatna igra „LOTO Joker“, kao i „LOTO Plus“ sa kojim sve kombinacije od sedam brojeva imaju još jednu šansu za dobitak od sedam pogodaka. Za igrače koji žele da svoje kombinacije uplate u više kola, tu je „LOTO“ pretplata.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!