today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Lansiran portal “Moja poslovna nabavka”

Kompanija Mega Biro predstavila je u petak medijima, velikom broju poslovnih ljudi koji se bave internetom portal www.mpn.rs. Ovaj jedinstveni portal, skraćenog naziva od “Moja poslovna nabavka”, nastao je u želji da se kreira potpuno novi način komunikacije ponude i potražnje kako bi se zadovoljile potrebe poslovne pretrage za robama i dobavljačima usluga. Ne samo da je strogo namenjen poslovnom korisniku u potrazi za robama ili uslugama zajedničkim za sva pravna lica, već je i ponuda selektovana prema preporukama i istraživanjima. Osnovna specifičnost MPN portala je da se u ponudi na njemu ne može naći neko ko jednostavno plati oglas. Iza svih firmi objavljenih na portalu www.mpn.rs stoje dobra iskustva klijenata i korisnika usluga kompanije čije se ponuda već nalazi ili će biti dodata na MPN.
Violeta Sremčević, direktorka portala Moja poslovna nabavka ovom prilikom je istakla: ”Suština projekta MPN je obezbediti pouzdanu informaciju uz što kraći napor, koja će efektno, brzo i efikasno rešiti poslovni problem svakog korisnika. Na ovom portalu, 24 sata dnevno svaki korisnik može samostalno ili uz stručnu online pomoć pronaći uslugu ili partnera za mnogo toga što im može pomoći u svakodnevnom poslovanju“.
Tim koji stoji iza www.mpn.rs je odradio istraživački deo svake poslovne potrebe i korisnicima predstavio trenutno najkvalitetniji izbor. Time je izbegnuta neizvesnost u vezi sa kvalitetom robe i usluga koji se na ovoj veb lokaciji mogu naći i, što je najbitnije, skraćeno vreme koje se utroši na potragu po vebu u cilju obezbeđivanja podrške poslovanju. Ova činjenice daje MPN portalu konkurentsku prednost u odnosu na veb adresare sa slobodnim upisivanjem. Osim što se portal zasniva na poverenju korisnici moći će da ostavljaju svoje komentare o saradnji sa preduzećima i da pročitaju iskustva drugih. Ovaj portal poslovnim ljudima tako skraćuje vreme potrage, iznalazi veze i prečice do pravih partnera sa kojima se očekuje kvalitetna saradnja. Za sada je od pomoći samo firmama iz Beograda ali je uskoro u planu regionalizacija na čitavoj teritoriji Srbije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!