Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kupovina traje duže, a plaćanje kraće!

U korak sa poslednjim svetskim tehnološkim trendovima, AIK Banka prva je u Srbiji svojim korisnicima omogućila plaćanje putem MasterCard PayPass™ platnog stikera. Program na zvaničnom predstavljanju ovog platnog aksesoara vodila je Marija Kilibarda, novinarka TV Prva, a zvanice iz sveta medija, biznisa i javnog života imale su priliku da prve isprobaju ovaj gedžet koristeći svoj promotivni PayPass™ stiker i da osvoje neku od lepih nagrada.
MasterCard PayPass™ platni stiker je vezan za besplatan tekući račun u AIK Banci i novu MasterCard Debit karticu, koja pruža sve pogodnosti MasterCard programa. Ovaj novi vid plaćanja ljubitelji dobre kupovine trenutno mogu koristiti na oko hiljadu prodajnih mesta u Srbiji i više od 400 hiljada mesta u 36 zemalja širom sveta. AIK Banka ubrzano razvija svoju prihvatnu mrežu i redovno će informisati korisnike o novim mogućnostima korišćenja ove tehnologije.
„MasterCard PayPass™ platni stiker predstavlja moderno dizajnirano i pre svega praktično sredstvo plaćanja. PayPass™ stiker izuzetno je malih dimenzija, pa se može zalepiti na bilo koji predmet koji korisnik stalno nosi sa sobom, poput mobilnog telefona ili priveska za ključeve. Zasnovan je na beskontaktnoj tehnologiji koja plaćanje omogućava prislanjanjem nalepnice na PayPass™ čitač, čime se vreme transakcije skraćuje i do tri puta u odnosu na gotovinska ili plaćanja drugim platnim karticama“, navodi se u saopštenju AIK banke.
Prednost ovakvog vida plaćanja je i veći stepen sigurnosti koju pruža, jer se prilikom plaćanja korisnik ne odvaja od svog platnog stikera. Apsolutna bezbednost primene stikera, postiže se verifikacijom PIN koda svake transakcije koja je veća od 2500 dinara. Nakon obavljanja transakcije, nema uobičajenog potpisivanja slipa, što proces plaćanja dodatno skraćuje.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!