Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kraš i DRAP predstavili interaktivnog robota

REGION – Na preKrašnom druženju, kompanija Kraš i agencija Drap predstavili su novi projekat, robota Elibota, koji je već na samoj premijeri osvojio srca mališana i njihovih roditelja.

Mališani su spremno priskočili u pomoć Elibotu koji se našao pred pravim izazovom, pa su zajedno iz Kraša njegovom malom metalnom surlom hranili srne i konje. Elibot je tako pomogao životinjama da napune stomake, ali i mališanima da na trenutak izbrišu granice virtualnog i stvarnog sveta i iz prve ruke dožive tehnologiju koja će zasigurno biti deo njihove ne tako daleke budućnosti.

“Upotreba novih tehnologija kao što su napredni senzori pokreta, robotika i live streaming omogućili su nam da približimo Ekopark u Bratini i pružimo mališanima osećaj zadovoljstva koje pruža briga o životinjama i okolini na velikoj udaljenosti”, objasnio je Davor Runje, vlasnik Drapa.

Osim pomeranja granica inovativnosti i kreativnosti u marketinškim vodama, projekti poput Elibota imaju i edukativni karakter. Cilj im je pokazati put jednoj novoj osvešćenoj generaciji koja prirodu neće uzimati zdravo za gotovo, a u inovacijama i tehnologiji znaće tražiti i onu toplu ljudsku stranu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!