Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kompanija Porsche SCG i KK Crvena Zvezda postali partneri

Kompanija Porsche SCG potpisala je ugovor o saradnji sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda i tako ušla u red prijatelja jednog od naših najuspešnijih košarkaških klubova. Ovim povodom kompanija SEAT Srbija, koja je u sklopu Porsche grupe, ustupila je košarkaškom klubu na korišćenje vozila marke SEAT, Altea XL 1.6 TDI style, Ibiza 1.2 reference i Exeo 2.0 TDI style.
„Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda, brendom sa kojim nas spajaju zajedničke vrednosti, tradicija, kvalitet i sportski duh. Sada, naša dva crveno bela brenda, zajedno će nizati nove pobede! Verujemo da je recept za uspeh upravo borbenost i istrajnost koji smo prepoznali u košarkaškom klubu Crvena zvezda i ovim i mladim momcima, koji su spremni dosta toga da daju srpskoj košarci!“, rekao je Manolito Vujičić generalni direktor kompanije Porsche SCG.
„Drago mi je što su dva velika brenda kao što su SEAT i Crvena zvezda ostvarili saradnju. Siguran sam da će uspesi Crvene zvezde u budućnosti stimulisati i uspeh SEAT-a na srpskom tržištu i da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobre rezultate. Za naš klub ovo je još jedna pobeda, jer smo uspeli da tako renomiranu kuću kao što je PORSCHE SCG i brend SEAT, uvrstimo u naš sponzorski pul“, rekao je Davor Ristović, generalni direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda.
Na globalnom nivou kompanija SEAT podržava velika sportska takmičenja, pa je tako već treću godinu za redom generalni sponzor UEFA Evropske lige. Saradnja sa brendom Crvena zvezda je logičan potez koji prati strategiju koju SEAT sprovodi u svetu.

Izvor: Porsche SCG Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!