Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kompanija MasterCard otvorila kancelariju u Beogradu

Kompanija MasterCard Europe je imenovala Artura Turemku za menadžera za balkanski region za tržišta Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Kompanija je takođe objavila otvaranje dve nove regionalne kancelarije u Beogradu i Sofiji, u Bugarskoj.
Turemka je došao u kompaniju MasterCard 2010. godine kao Account Manager u MasterCard predstavništvu u Varšavi, u Poljskoj. Pre nego što se pridružio kompaniji MasterCard, Turemka je radio u sektoru razvoja poslovanja sa stanovništvom Reiffeisen banke u Poljskoj, a pre toga u odseku za marketing i odnose sa javnošću kompanija Jaguar i Land Rover, takođe u Poljskoj. Turemka ima Master diplomu u oblasti marketinga i menadžmenta Varšavskog univerziteta. Takođe, studirao je poslovno upravljanje na univerzitetu u Gracu, u Austriji i trenutno je u završnoj fazi doktorskih studija u oblasti menadžmenta na ekonomskom fakultetu u Varšavi (Warsaw School of Economics).
„Uzbuđen sam što ću predvoditi kompaniju MasterCard u balkanskom regionu. Uveren sam da će elektronsko plaćanje u regionu nastaviti da se i dalje uspešno razvija. Otvaranje dve regionalne kancelarije u Beogradu i Sofiji predstavlja važan korak u daljem unapređenju našeg poslovanja u regionu i jačanju saradnje sa našim partnerima“, izjavio je Turemka.
Za više informacija o proizvodima i uslugama, kao i aktuelnim promocijama i projektima kompanije MasterCard u Srbiji, posetite veb sajt kompanije na srpskom jeziku.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!