Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kompanija MasterCard otvorila kancelariju u Beogradu

Kompanija MasterCard Europe je imenovala Artura Turemku za menadžera za balkanski region za tržišta Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Kompanija je takođe objavila otvaranje dve nove regionalne kancelarije u Beogradu i Sofiji, u Bugarskoj.
Turemka je došao u kompaniju MasterCard 2010. godine kao Account Manager u MasterCard predstavništvu u Varšavi, u Poljskoj. Pre nego što se pridružio kompaniji MasterCard, Turemka je radio u sektoru razvoja poslovanja sa stanovništvom Reiffeisen banke u Poljskoj, a pre toga u odseku za marketing i odnose sa javnošću kompanija Jaguar i Land Rover, takođe u Poljskoj. Turemka ima Master diplomu u oblasti marketinga i menadžmenta Varšavskog univerziteta. Takođe, studirao je poslovno upravljanje na univerzitetu u Gracu, u Austriji i trenutno je u završnoj fazi doktorskih studija u oblasti menadžmenta na ekonomskom fakultetu u Varšavi (Warsaw School of Economics).
„Uzbuđen sam što ću predvoditi kompaniju MasterCard u balkanskom regionu. Uveren sam da će elektronsko plaćanje u regionu nastaviti da se i dalje uspešno razvija. Otvaranje dve regionalne kancelarije u Beogradu i Sofiji predstavlja važan korak u daljem unapređenju našeg poslovanja u regionu i jačanju saradnje sa našim partnerima“, izjavio je Turemka.
Za više informacija o proizvodima i uslugama, kao i aktuelnim promocijama i projektima kompanije MasterCard u Srbiji, posetite veb sajt kompanije na srpskom jeziku.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!