Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ko koga kupuje u automobilskoj industriji?

SVET – Zvanični predstavnik „Dajmlera“ odbacio je kao neosnovane tvrdnje da nemačka korporacija ima plan kupovine „Dukatija“, ističući da kompanija nije zainteresovana za preuzimajnje italijanske firme, preneo je internet portal „Autonjuz“.
Druga nemačka autokompanija „Audi“, međutim, pokušava da pridobije „Dukati“ za preuzimanje. Obe kompanije pregovaraju o toj transakciji, piše „Korijere“ i ističe da je „Dukati“ i dalje „otvoren“ za početak pregovora sa svim zainteresovanim stranama. „Audi“, veliki proizvođač luksuznih kola, blizu je odluke da preuzme „Dukati“ za 870 miliona evra , ili oko 1,16 milijardi dolara, javio je Rojters prošlog meseca pozivajući se izvore bliske kompaniji.
„Korijere“ je kasnije obelodanio da pregovori između investicionog fonda „Investindastrijel“, koji kontroliše „Dukati“, i „Audija“ nisu jedini na putu preuzimanja, ističući da bi „Dajmler“ mogao da izađe sa novom ponudom.
Italijanski dnevnik kaže da firma „Investindastrijel“ ne želi da proda kompletno svoje vlasništvo u „Dukatiju“ i da bi eventualni sporazum sa „Audijem“ mogao ostaviti tu mogućnost kao otvorenu. „Dajmler“ za sada ima sporazum o partnerstvu u oblasti marketinga sa „Dukatijem“ i mogao bi da proširi u saradnju.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!