today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ko je bio najbolji tokom „Coca-Cola“ prazničnog karavana?

U izradi čestitki sa porukama nade, ljubavi i pažnje za decu koja su novogodišnje praznike provela u bolnicama, a koje su prikupljane tokom Coca-Cola prazničnog karavana, posebno su se istakli učenici Osnovne škole „Dušan Radović“ iz Niša, koji su napravili čak 1700 čestitki na taj način podržali ovu akciju.
Učenici niške škole pokazali su da čaroliju započinjemo svi mi zajedno i nesebičnim gestom ulepšali su praznike svojim vršnjacima u bolnicama.
„Drago nam je da je naša škola bila deo Coca–Cola prazničnog karavana i uvek se rado odazivamo projektima koji imaju za cilj pružanje pomoći lokalnoj zajednici i onima kojima je najpotrebnija. Učenici su sa velikim entuzijazmom prihvatili da prave čestitke za mališane u bolnicama sa nadom da će im ulepšati novogodišnje praznike. Očekujemo praznični Coca–Cola karavan i sledeće godine u našem gradu i rado ćemo se priključiti svakoj sledećoj akciji“, izjavio je Božidar Stošić, direktor Osnovne škole „Dušan Radović“.
Pored učenika Osnovne škole „Dušan Radović“ iz Niša, u pripremanju čestitki učestvovali su osnovci 31 škole iz Beograda, Subotice, Novog Sada, Kruševca, Kraljeva, Čačka i Kragujevca, koji su posetili karavan i doneličestitke koje je Deda Mraz u pratnji polarne družine, Mrazuljka, Sneguljka, Njuškice, Grudvice i Mrvice, odneo na dečija odeljenja devet lokalnih bolnica.
„Veliko nam je zadovoljstvo što se nekoliko hiljada učenika, iz svih gradova koje je posetio Coca–Cola karavan, pridružilo ovoj akciji. Osnovci su bili veoma kreativni u izradi čestitki, a svojim originalnim porukama i željama doneli su radost mališanima širom Srbije. Učenici iz Niša, koji su napravili najviše čestitki, biće nagrađeni od strane Coca–Cola sistema za svoj trud i nadamo se da će i dalje, sa istom pozitivnom energijom, učestvovati u akcijama koje imaju cilj da pomognu onima kojima je to potrebno“, izjavila je Milica Stefanović, predstavnica Coca–Cola sistema.
Coca–Cola praznični karavanje posetio osam gradova u Srbiji, u periodu od 21. decembra 2011. godine do 1. januara 2012. godine. Prikupljeno je više od sedam hiljada čestitki i ostvarena je ovogodišnja misija karavana – da se lepim željama ulepšaju praznici bolesnim mališanima.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!