Knjiga kojoj ni vatra ni voda ne mogu ništa

REGION – Samo kompanije koje se kontinuirano prilagođavaju okolnostima mogu se razvijati, rasti i biti otporne na izazove. Poruka je koju je Adris grupa, jedna od najuspešnijih kompanija u regiji, želela preneti povodom objave novog godišnjeg izveštaja.

Njihova publikacija s poslovnim rezultatima u protekloj godini doslovno je otporna na izazove, nije je moguće pokidati, zgužvati, pomokriti niti zapaliti. Bez obzira kojem je testu podvrgnuli, knjiga ostaje neoštećena, ilustrirajući kako su rezultati Adris grupe stabilni i čvrsti, a kompanija dorasla svakoj situaciji.

Knjigu je s Adris grupom osmislila i realizovala agencija Bruketa&Žinić&Grey čija kreativna direktorka Zrinka Horvat Goodman pojašnjava: „Knjigu smo podvrgnuli flambiranju u kuhinji hotela Lone, Cromarisovi su ju ribari uronili u more i tako vozali uzgajalištem, smrznuli smo je tekućim ugljen dioksidom na -195.79 stepeni, uz pomoć stipendista Zaklade Adris doc.dr.sc. Dinka Mitrečića, deca su ga u igri u hotelu Amarin gužvala i pokušala kidati, čak je preko nje prešao i 2 tone težak terenac u stanici za tehnički pregled Croatia osiguranja. Knjiga je ostala neoštećena.“

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari