Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Knjaz Miloš“ predstavio najveću bocu na vodi

Kompanija Knjaz Miloš predstavila je na Adi Ciganliji Knjaz Miloš bocu nesvakidašnjih razmera. Najveća boca na vodi, jedinstvena u svetu, visoka je 15 metara, a nosi je čelična konstrukcija koja okružuje gejzir na Adi. Knjaz Miloš boca na Adi, upotpuniće mapu atrakcija u regionu i doprineti stvaranju svetskog imidža Beograda i Srbije, a i predstavlja odličan gerila marketing za ovu kompaniju.
„Knjaz Miloš je otišao korak dalje i realizovao ideju koja pomera granice. Želeli smo da Beogradu i svim građanima Srbije koji posete Adu, poklonimo nesvakidašnje iskustvo i tako se zahvalimo svima koji veruju u Knjaz“, rekao je Aleksandar Rašković, direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš.

Pogledajte kako je nastala najveća boca na Adi:

Foto: Blic

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

2 KOMENTARA

  1. Ideja je skroz kul, ali daleko od toga da će postati „atrakcija u regionu i doprineti stvaranju svetskog imidža Beograda i Srbije“, nemojmo hiperbolisati. Ne izgleda preterano lepo uživo, štaviše, onako glomazna se uopšte ne uklapa u čitav predeo i kvari pogled na jezero i okoliš. Sve u svemu, kudos za pokušaj i maštovitost.

  2. Stvarno ne želim da zvučim zlonamerno, ali citat koji je Marija izvukla stvarno poziva na to…

    Uživo izgleda poprilično loše, mada se uklapa u naziv ade…Ciganija 🙂

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!