Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kina će zabraniti reklamiranje luksuznih proizvoda

Kineski radio i televizija zabraniće reklamiranje luksuznih proizvoda kao što su satovi, retke poštanske marke i kovanice, objavila je državna agencija Ksinhua napominjući da je to deo akcije vlade u Pekingu kako bi se suzbila rasipnost i korupcija.Takvi oglasi “sadrže društveno nepoželjne vrednosti i pomažu stvaranje lošeg društvenog duha”, piše agencija prenoseći saopštenje Državne uprave za radio, film i televiziju (SARFT).
– Kao važno kulturno i ideološko uporište, radijski i televizijski kanali bi trebali u potpunosti primeniti svoj uticaj da bi obrazovali stanovništvo – dodaje se. Zabrana dolazi nakon poziva budućeg kineskog predsednika Ksi Jinpinga na borbu protiv korupcije. On je rekao da je borba protiv “mušica”, odnosno onih na dnu društvene lestvice koji su uključeni u korupciju, jednako važna kao borba protiv “tigrova”, odnosno najviših zvaničnika. Ksi je upozorio da bi neuspeh u iskorenjivanju korupcije doveo u pitanje opstanak kineske komunističke partije koju potresa niz korupcijskih skandala na najvišem nivou.

Izvor: Kamatica

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!