Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Keprom na konferenciji „Marketing u farmaciji“

Na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu u subotu 31.03. biće održana peta konferencija „Marketing u farmaciji“, sa generalnom temom „Farmaceutska delatnost u krizi“, a na ovom stručnom skupu učestvovaće i „Keprom“, saopštila je ova kompanija.
Ovim gestom, kako je saopšteno, „Keprom“ je direktno podržao stručno usavršavanje i unapređenje farmaceutske delatnosti koja je osnova za razvoj struke, ali i čitavog sistema zdravstva. Kompanija „Keprom“ će na konferenciji poslenicima farmaceutske struke predstaviti proizvode iz „PiC Solution“ asortimana medicinskih sredstava. Konferencija je podeljena u tri tematske celine. Prva celina, Ekonomija i farmakoekonomija, pokušaće da pronađe odgovore na pitanja kako da apoteka kao zdravstvena ustanova, u uslovima krize i turbulentnih promena na svetskom tržištu, posluje u skladu sa tržištem i ekonomskim zakonima, i da svojom ponudom bude atraktivna i privuče što veći broj potrošača. Predavanja u panelu 2 predstaviće aktuelnu situaciju u farmaceutskom sektoru Srbije i pravce budućeg razvoja i rada apotekarske delatnosti, dok će panel 3 prikazati koji su to problemi globalizovanog sveta i kako ih prevazići na relaciji industrija – apoteka – pacijent/korisnik, navedeno je.
Skup će podržati i Farmaceutska komora Srbije i Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Izvor: eKapija

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!