Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kampanja Vojvođanske banke „Krug podrške“ osvojila nagradu SPORTO!

Kampanja Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije za podršku društvenoj zajednici pod nazivom „Krug podrške“ proglašena je za najbolji sportski sponzorski projekat u Srbiji u 2020. u izboru regionalne organizacije SPORTO.

Reč je o projektu koji je nastao u jeku pandemije, tokom dana kada je sve bilo zatvoreno, kada su i otkazane Olimpijske igre, baš kao i mnoga druga sportska takmičenja. Potreba za podrškom tada je bila veća nego ikada, usled čega je i nastala kampanja sa porukama sportista koji ohrabruju jedni druge i čitavu zajednicu, ističući jedinstvo i solidarnost. Nastao je krug podrške koji je priznat i na nivou cele Jugoistočne Evrope.

Na ovaj način Vojvođanska banka je ujedno ostvarila plasman na međunarodno takmičenje, ušavši u konkurenciju za prestižnu nagradu „Best of Europe“, koju svake godine u Londonu dodeljuje Evropska sponzorska asocijacija (ESA).

Vojvođanska banka će tako, kao jedini predstavnik iz Srbije, celoj Evropi prikazati kampanju „Krug podrške“, gde se u glavnoj ulozi nalaze naši najuspešniji sportisti – tekvondistkinja Tijana Bogdanović, džudista Nemanja Majdov, kajakašica Milica Starović, plivač Čaba Silađi, strelkinja Zorana Arunović, džudista Aleksandar Kukolj, plivačica Anja Crevar, rvač Davor Štefanek atletičar Mihail Dudaš, veslač Miloš Vasić, i drugi.

„Ponosni smo što smo tokom 10 meseci pandemije učvrstili poziciju Vojvođanske banke kao lidera u sponzorstvu u sportu i društveno odgovornom ponašanju. Koliko je pomoć u novčanim sredstvima važna, toliko je i sistemska podrška neophodna kada se susrećemo sa velikim životnim izazovima poput borbe sa Covid19. Zbog toga je kampanja „Krug podrške“ posebno bitna, jer su u fokusu naši sportisti, najveći uzori i najbolji primeri koliko je mentalna snaga u nekim teškim trenucima presudna. SPORTO priznanje nam daje dodatni podstrek da još jače nastavimo da pomažemo najugroženijima, kao i da pružamo podršku Olimpijskom komitetu Srbije i našim uspešnim olimpijcima. Jedva čekamo da najsjajnije medalje iz Tokija proslavljamo zajedno“ izjavila je Milena Mićanović, direktorka za marketing i PR Vojvođanske banke.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!