Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kamion radosti stigao u Srbiju

Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u Srbiju. U Beogradu je započeo svoje putovanje, tokom koga će u naredna dva meseca obići 21 grad u Srbiji i obradovati sve ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.
Na popularnim beogradskim izletištima Košutnjak i Avala, ovaj originalni kamion predstavljao je pravu atrakciju upotpunivši praznični duh proslave 1. maja. Izletnici su okušavali svoju sreću pritiskom na specijalno dugme, a Coca-Cola „Kamion radosti“ ih je nagrađivao napicima i zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – koji su idealni za predstojeće letnje dane koji se provode u prirodi.
„Kamion radosti“ će tokom maja i juna obići i sledeće gradove: Novi Sad, Staru Pazovu, Suboticu, Zrenjanin, Pančevo, Smederevo, Kragujevac, Zaječar, Jagodinu, Paraćin, Ćupriju, Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.
Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!