KAKTUS Talents: Mladi pomeraju struku svojom hrabrošću!

Povodom raspisanog konkursa za takmičenje mladih talenata iz agencija u Srbiji – KAKTUS Talents Award (powered by Mastercard), pitali smo članove žirija – kako motivisati mlade da ostanu u struci. Milena Đorić Gudurić, Marketing Manager Serbia & Montenegro u kompaniji Mastercard rekla je…

Šta mladi talenti znače za neku industriju? Kako ih zadržati u struci?
Za svaku industriju, mladi su izuzetno važni jer je pomeraju svojom hrabrošću i nepostojanjem dugogodišnjeg iskustva, koje često ideje koje mogu postati velike ubija u startu. I kao korisnici, oni nas svojim potrebama i navikama inspirišu da redefinišemo i unapređujemo svoje brendove i kompanije, njihove funkcionalnosti i odnos prema društvu.

Zašto bi mladi talenti trebali da se prijave za takmičenje KAKTUS Talents (powered by Mastercard)?
Ovaj konkurs je upravo deo jedne ideje koja ima potencijal da postane velika i kojoj mladi mogu izuzetno da doprinesu. Rad na zadatku će im pružiti priliku da pokažu svoj odnos prema osetljivim ciljnim grupama u društvu i prema korišćenju novih tehnologija kako bi im se pomoglo.

*********

U okviru drugog dana festivala KAKTUS 2019 – Dana talenata, 30. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre, Marketing mreža, u saradnji sa kompanijom Mastercard, po prvi put ove godine, organizuje takmičenje mladih talenata – KAKTUS Talents.

Cilj ovog takmičenja jeste da podstakne i motiviše mlade u kreativnoj industriji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Pored toga, ovo takmičenje ima humanitarni karakter, a radovi i ideje koje budu kreirani u okviru takmičenja biće donirani socijalnom preduzeću ili udruženju na čiji brief su takmičari imali zadatak da odgovore.

Više informacija pronađite na sajtu https://kaktus.rs/dan-talenata/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari