today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kako se marketingom osvetiti mužu za prevaru

ZANIMLJIVOSTI – Amerikanka El Zober, koja je posle 10 godina braka otkrila da je muž vara sa mnogo mlađom ženom, smislila je originalnu poruku za prodaju njihove kuće. Ova majka dvoje dece smislila je originalnu marketinšku tehniku kako bi prodala kuću u Bivertonu, u državi Oregon, u kojoj su zajedno živeli.
– Muž nas je napustio zbog 22-godišnje devojke. Kuću prodaje uvređena vlasnica, pomalo ozlojeđena i ponovo sama. Voleli smo ovu kuću, zavolećete je i vi. Nevernici nepoželjni – može se pročitati na panou koji je prevarena supruga postavila na travnjaku ispred kuće. U intervjuu koji je dala KPTV-u, Zoberova je demantovala da je posredi osveta, navodeći da je njena „reklama“ istinita i da se nada da će se u njenu kuću useliti neka srećna porodica.
Na pitanje šta o svemu tome misli njen bivši suprug, ona je rekla da on nema ništa protiv natpisa ukoliko će pomoći da se kuća brzo proda.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!