Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kako je nastala PLAZMA SLANA?

Mislili smo da se šale kada su nas pozvali na sastanak povodom kreiranja kampanje za “neku novu Plazmu” i rekli, u poverenju, niko ne sme da zna, ovo je projekat koji ćete raditi u najvećoj tajnosti, da je reč o slanoj Plazmi.

Kakva slana Plazma? Kako to može? Zašto? Mislim, ko bi nam verovao da tako nešto uopšte postoji? Nije prošlo nedelju dana već smo bili u prilici da probamo slanu Plazmu. Svi smo bili sumnjičavi i oprezni. Pokušajte da zamislite: keks je istog oblika i boje kao “regularna” Plazma, držite ga prstima onako kako ste ga oduvek držali, spremni da ga umočite u mleko ili neki sladak kremić, kad ono, slano!!! Posle početnog iznenađenja, gric po gric, pojeli smo sve i tražili da nam donesu još zamišljajući kako će se Plazma Slana super slagati sa jogurtom, ajvarom ili pršutom.

Pošto smo pojeli sve zalihe test varijante slane Plazme mogli smo na miru da se bacimo na kreiranje kampanje za potpuno novo Plazma iskustvo. Znali smo da će svi biti šokirani, da će ljubitelji Plazme, a takvih u Srbiji je nekoliko miliona, “pošizeti” kada čuju da se neko igra sa ukusom njihovog omiljenog keksa i zato smo odlučili da sve izmislimo.

Kreirali smo kampanju o tome kako je nastala Plazma Slana i predstavili publici jednu bajkovitu priču o događajima koji su se desili jednog romantičnog popodneva, a možda i nisu… To je odličan način da inspirišete ljude da sami počnu da razmišljaju o tome šta se stvarno desilo, da razgovaraju o brendu, da se čude na društvenim mrežama, šalju komentare, da “izneveruju”, tvituju, postuju, šeruju… I dok svi jedva čekaju da probaju, novo Plazma iskustvo, do juče potpuno nezamislivo, već je postalo deo našeg života.

Bajkovitu priču o nastanku Slane Plazme možete pogledati na linku:

Kreativni Direktor: Jana Savić Rastovac
Kreativci: Miloš Paunović, Divna Peškir, Lidija Milovanović, Bojana Gajić, Jelena Nikčević
Accounti: Aleksadra Bradić, Jovana Stojanović
Strateški planer: Marija Stošić
Reditelj: Istok Tornjanski

Autor teksta: McCann Beograd

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!