Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Kako da komunicirate u onlajn svetu?

U subotu, 21. juna, od 11 časova, Centar za razvoj karijere LINK Group organizuje seminar koji će vam otkriti sve tajne uspešnog copyrighta i online PR-a: Kako da komunicirate u onlajn svetu, a predavač je Boris Trivan.
Da li ste znali da osmoro od desetoro ljudi pročita naslov, a samo dvoje od njih pročita i tekst? Kako naterati čitaoca da pročita rečenicu koja sledi posle naslova? Koliko puta ste želeli nešto da kažete, a niste znali kako? Znate šta zanima vaše potencijalne kupce, ali ne znate kako da ih podstaknete da vas slušaju? Pitate se kako vaša kompanija treba da komunicira sa svojim klijentima i partnerima?

O predavaču:
Boris Trivan je programski direktor u Digital Communications Institute. Sertifikovani je stručnjak na polju digitalnog marketinga, marketinga u društvenim medijima i naprednih komunikacija, a višegodišnje iskustvo u radu sticao je na poziciji marketing i kreativnog direktora u kompaniji Educa Humana. Tvorac je Pokojne Mileve, čuvenog fenomena koji se razvio na društvenim medijima, a potom se proširio i na tradicionalne. Kao Pokojna Mileva, razvio je community od preko 500.000 pratilaca i mogućim reachom od preko 20 miliona u regionu.

Link za live stream.

Više informacija o načinu projave i seminaru pronađite na sajtu Centra za razvoj karijere.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!