Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Jelen Pivo šampion kvaliteta!

Četrnaestu godinu za redom na Međunarodnoj selekciji kvaliteta Monde Selection 2012, Jelen Pivo Apatinske pivare osvojilo je nedavno najviše priznanje za kvalitet – Trofej međunarodnog kvaliteta za 2012 godinu. U jakoj konkurenciji testirano je preko 200 proizvodnih artikala, a Jelen Pivo u flašama od 0,5l i 0,3l, kao i u limenci od 0,5l i Jelen Cool su dobitnici zlatnih medalja. Zlatnom medaljom okićeno je i najstarije pivo Pivare, Apatinsko Pivo.
„Praćenje svetskih trendova i neprekidno ulaganje u razvoj novih tehnologija, samo su neki od razloga vrhunskog kvaliteta naših proizvoda, koji je potvrđen i ovim međunarodnim priznanjima. Samo u 2011, uložili smo preko 11 miliona evra u proizvodnju i inovacije, sa ciljem da našim potrošačima ponudimo najbolje!”, izjavila je Tanja Dušanić, direktor korporativnih i pravnih poslova Apatinske pivare.
Institut Monde Selection kontrolor je kvaliteta preko četiri decenije, a svake godine svake godine ocenjuje kvalitet više hiljada prehrambenih artikala iz celog sveta. Svi proizvodi testiraju se na ukus, fizičko – hemijski i mikro biološki sastav. Uspostavljanjem nezavisnih i svetskih priznatih standarda kvaliteta i ukusa, Institut teži da zaštiti potrošača i očuva kvalitet proizvoda.
Apatinska pivara je vodeći proizvođač piva i jedan od najznačajnihih izvoznika sa pivarskom tradicijom dužom od 256 godina. Vodeći brend Apatinske pivare, Jelen Pivo ima svoje verne poštovaoce i ljubitelje širom Srbije i regiona – različitih godina, interesovanja i ukusa. O tome svedoči i da sedmu godinu za redom glasovi posetilaca biraju Jelen Pivo za najbolje na Belgrade Beer Fest-u, kao i da je po treći put dobitnik prestižnog priznanja „Najbolje iz Srbije“ za „Najbolji robni brend široke potrošnje u kategoriji pića.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!