Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Jelen Pivo šampion kvaliteta!

Četrnaestu godinu za redom na Međunarodnoj selekciji kvaliteta Monde Selection 2012, Jelen Pivo Apatinske pivare osvojilo je nedavno najviše priznanje za kvalitet – Trofej međunarodnog kvaliteta za 2012 godinu. U jakoj konkurenciji testirano je preko 200 proizvodnih artikala, a Jelen Pivo u flašama od 0,5l i 0,3l, kao i u limenci od 0,5l i Jelen Cool su dobitnici zlatnih medalja. Zlatnom medaljom okićeno je i najstarije pivo Pivare, Apatinsko Pivo.
„Praćenje svetskih trendova i neprekidno ulaganje u razvoj novih tehnologija, samo su neki od razloga vrhunskog kvaliteta naših proizvoda, koji je potvrđen i ovim međunarodnim priznanjima. Samo u 2011, uložili smo preko 11 miliona evra u proizvodnju i inovacije, sa ciljem da našim potrošačima ponudimo najbolje!”, izjavila je Tanja Dušanić, direktor korporativnih i pravnih poslova Apatinske pivare.
Institut Monde Selection kontrolor je kvaliteta preko četiri decenije, a svake godine svake godine ocenjuje kvalitet više hiljada prehrambenih artikala iz celog sveta. Svi proizvodi testiraju se na ukus, fizičko – hemijski i mikro biološki sastav. Uspostavljanjem nezavisnih i svetskih priznatih standarda kvaliteta i ukusa, Institut teži da zaštiti potrošača i očuva kvalitet proizvoda.
Apatinska pivara je vodeći proizvođač piva i jedan od najznačajnihih izvoznika sa pivarskom tradicijom dužom od 256 godina. Vodeći brend Apatinske pivare, Jelen Pivo ima svoje verne poštovaoce i ljubitelje širom Srbije i regiona – različitih godina, interesovanja i ukusa. O tome svedoči i da sedmu godinu za redom glasovi posetilaca biraju Jelen Pivo za najbolje na Belgrade Beer Fest-u, kao i da je po treći put dobitnik prestižnog priznanja „Najbolje iz Srbije“ za „Najbolji robni brend široke potrošnje u kategoriji pića.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!