Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Jelen Pivo po ukusu potrošača iz Srbije!

Potrošači širom Srbije odabrali su Jelen Pivo kao svoj izbor i omiljeni domaći proizvod u kategoriji „Piva i vina”. Preko 1700 građana u 17 gradova učestvovalo je u istraživanju UG „Moja Srbija”, a čak 60% potrošača odabralo je Jelen Pivo za nosioca priznanja „Moj izbor 2012”!
„Velika nam je čast što je baš Jelen Pivo, s obzirom na jaku konkurenciju, visok značaj ispitivanja i strogu kontrolu anketiranja potrošača, „Izbor potrošača Srbije“. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu jer dolazi od potrošača i dokaz je da uspešno odgovaramo njihovim očekivanjima i da potrošači prepozanju kvalitet naših proizvoda. Kao vodeći domaći proizvođač piva samo u 2012. godini uložili smo preko osam miliona evra u razvoj proizvodnje i nove proizvode“– istakla je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo.
Jelen Pivo je lider na domaćem tržištu, a priznanjem „Moj izbor“ potrošači su još jednom potvrdili da je i omiljeni. Neizostavni deo svih muzičkih, kulturnih i sportskih dešavanja, Jelen Pivo je nosilac i najviših priznanja stručnog žirija „Monde Selection”, „Najbolje iz Srbije”, „Brend decenije”, ali i ljubitelja dobrog piva „Najbolje pivo Beer Festa”.
Apatinska pivara nastoji da stalnim ulaganjem u brendove, naročito u svoj glavni brend Jelen Pivo, odgovori na želje i ukus potrošača u Srbiji. U prilog tome govori i činjenica da je samo u 2012. godini uloženo preko osam miliona evra u razvoj proizvoda i proizvodnju. Dodela priznanja “Moj izbor”, u organizaciji Udruženja građana „Moja Srbija“, bazira se na glasovima potrošača. Cilj priznanja je da se identifikuju najpopularniji domaći proizvodi ili brendovi u 15 definisanih kategorija i da se na taj način podstakne ulaganje firmi u poboljšanje kvaliteta robe i usluga.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!