Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Jelen Pivo po ukusu potrošača iz Srbije!

Potrošači širom Srbije odabrali su Jelen Pivo kao svoj izbor i omiljeni domaći proizvod u kategoriji „Piva i vina”. Preko 1700 građana u 17 gradova učestvovalo je u istraživanju UG „Moja Srbija”, a čak 60% potrošača odabralo je Jelen Pivo za nosioca priznanja „Moj izbor 2012”!
„Velika nam je čast što je baš Jelen Pivo, s obzirom na jaku konkurenciju, visok značaj ispitivanja i strogu kontrolu anketiranja potrošača, „Izbor potrošača Srbije“. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu jer dolazi od potrošača i dokaz je da uspešno odgovaramo njihovim očekivanjima i da potrošači prepozanju kvalitet naših proizvoda. Kao vodeći domaći proizvođač piva samo u 2012. godini uložili smo preko osam miliona evra u razvoj proizvodnje i nove proizvode“– istakla je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo.
Jelen Pivo je lider na domaćem tržištu, a priznanjem „Moj izbor“ potrošači su još jednom potvrdili da je i omiljeni. Neizostavni deo svih muzičkih, kulturnih i sportskih dešavanja, Jelen Pivo je nosilac i najviših priznanja stručnog žirija „Monde Selection”, „Najbolje iz Srbije”, „Brend decenije”, ali i ljubitelja dobrog piva „Najbolje pivo Beer Festa”.
Apatinska pivara nastoji da stalnim ulaganjem u brendove, naročito u svoj glavni brend Jelen Pivo, odgovori na želje i ukus potrošača u Srbiji. U prilog tome govori i činjenica da je samo u 2012. godini uloženo preko osam miliona evra u razvoj proizvoda i proizvodnju. Dodela priznanja “Moj izbor”, u organizaciji Udruženja građana „Moja Srbija“, bazira se na glasovima potrošača. Cilj priznanja je da se identifikuju najpopularniji domaći proizvodi ili brendovi u 15 definisanih kategorija i da se na taj način podstakne ulaganje firmi u poboljšanje kvaliteta robe i usluga.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!