Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Izrazi svoj stil!

SVET – Kompanija Samsung Electronics najavila je danas lansiranje modela Star 3 i Star 3 DUOS, čime nastavlja ogroman uspeh prethodnih modela Star i Star 2. Počev od kraja januara, ovi modeli naći će se u prodaji u Rusiji odakle će postepeno dolaziti na tržišta Zajednice Nezavisnih Država, Evrope, Južne Amerike, Afrike, Bliskog Istoka i Jugoistočne Azije. Model Star 3 DUOS naći će se i na tržištu Jugozapadne Azije.
Sa unapređenim servisima za društveno umrežavanje i boljim komunikacijskim sposobnostima, puštanjem multimedijalnih sadržaja i elegantnim modernim dizajnom, modeli Samsung Star 3 i Star 3 DUOS predstavljaju idealan izbor za društveno povezane korisnike kojima mobilni telefon treba za igranje, čuvanje multimedijalnih sadržaja i njihovo objavljivanje dok su u pokretu.
„Raduje nas što lansiramo modele Star 3 i Star 3 DUOS, unapređene verzije najprodavanije Samsungove serije Star. Sa novim Star 3 telefonima osetljivim na dodir, Samsung i dalje nudi najbolji doživljaj društvenog umrežavanja i najbolje prilike za svoje korisnike najboljih telefona“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
Interfejs ovih telefona poseduje osnovne tipke i većinu unosa prepušta dodiru. Ovi novi telefoni pružiće vašem društvenom životu novi podstrek sa poboljšanim servisima za društveno umrežavanje, kažu u ovoj kompaniji. Komunikacijski servis ChatON omogućava logovanje bez unošenja korisničkog imena ili lozinke kako biste mogli da šaljete personalizovane multimedijalne poruke, četujete sa grupom prijatelja i organizujete svoje naloge. Push IM preko ChatON, različiti servisi za slanje instant poruka preko MSN, Yahoo! i Google Talk, integrisan pristup mrežama kao što su Facebook, Twitter i objedinjena elektronska pošta učiniće da korisnicima uvek bude zabavno i da uvek budu povezani, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.
Uz to, modeli Star 3 i Star 3 DUOS će vam ponuditi bogat multimedijalni doživljaj, sa čitavom paletom izbora za zabavu, gde god se nalazili. Ugrađeni muzički plejer dopušta korisnicima da pomoću jednog uređaja pristupe svojoj omiljenoj muzici i da je puštaju.
Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!