Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Izašao šesti broj Marketing mreža magazina, na naslovnoj strani Milena Đorić Gudurić

Marketing mreža objavila je šesto, junsko izdanje magazina, na preko 110 stranica najkvalitetnijih intervjua i autorskih tekstova.

Naslovnu stranu šestog broja krasi veliki intervju sa Milenom Đorić Gudurić, direktorkom Sektora za marketing i komunikacije AIK bankekoja govori o svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, da li mladi treba da započnu karijeru u agencijama, šta se danas misli pod inovacijama, o položaju CMO u kompanijama, ali i o tome da li se rezultati danas jedino računaju.

U ovom broju izdvajamo i Employer branding i privlačenje talenata – specijalni dodatak o trendovima i izazovima u ovoj oblasti u Srbiji i regionu, a koji je realizovan u saradnji sa kompanijom Mars. 

Preporučujemo da pročitate i Zajedništvo pokreće – specijalni dodatak o ESG-u i održivom razvoju u Srbiji i regionu, a koji je realizovan u saradnji sa kompanijom Mastercard.  

U ovom broju Marketing mreža magazina pročitajte, između ostalog, i intervjue i autorske tekstove kompanija Mlekara Šabac, Zlatiborac, Visa, NIS, Movem & Co., Shoppster Srbija, Hemofarm, Imlek, The Fun&Fit Company, Things Solver, kao i agencija Kuća čuvarkuća, Cheil Centrade Adriatic, McCann Beograd, smartpoint adria, Orange Trail, Degordian, Black Box i mnogih drugih.

Izdvojili smo za vas i šest kampanja koje su, po izboru naše redakcije, obeležile Q2 2024. godine, a razgovali smo i sa istaknutim kreativnim direktorima iz regiona o tome kako se danas meri uspeh kreativnih kampanja. 

Marketing mreža magazin dostupan je u štampanom i elektronskom izdanju uz pretplatu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!