today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izabran novi Upravni odbor Foruma poslovnih lidera Srbije

Novi saziv Upravnog odbora Foruma poslovnih lidera Srbije, mreže vodećih kompanija posvećenih društvenoj odgovornosti, izabran je većinom glasova članica na skupštini koja je održana 11. oktobra u prostorijama Smart kolektiva.
Novoizabrani članovi Upravnog odbora su: Olja Stojanović, direktorka za odnose s javnošću i komunikacije u kompaniji Coca-Cola Hellenic, Dragana Roter, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Vip mobile, Aleksandar Milošević, direktor komunikacija u kompaniji Holcim Srbija, Aleksandra Nenadović, direktorka sektora komunikacija, Societe Generale Banke Srbija i Marina Savić, rukovodilac korporativnih komunikacija Atlantic Grupe za Srbiju i Makedoniju. Članovi Upravnog odbora biraju se na mandat od 2 godine i učestvuju u razvoju programa i plana aktivnosti, pokretanju konkretnih inicijativa i promovisanju društveno odgovornog poslovanja u poslovnoj i lokalnoj zajednici.
„Upravni odbor kao svoj konstantni zadatak ima povećanje broja članica, jer se time uvećavaju ukupni kapaciteti naše organizacije za akciju u zemlji i inostranstvu. To podrazumeva da imamo uvid u sve oblasti društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, da znamo šta pojedinačne kompanije rade i da se potrudimo da one najuspešnije dođu u Forum poslovnih lidera Srbije. Upravni odbor je posebno insistirao na ulasku domaćih kompanija, bilo da su u pitanju javna preduzeća ili privatne firme, koje su uspešno završile privatizaciju i nisu kontroverzne ni na koji način. Zadovoljni smo kvalitetom kompanija koje su nam se pridružile u poslednje tri godine, ali imamo i spisak firmi koje bismo rado videli u Forumu poslovnih lidera Srbije, tako da je na novom UO da ih motiviše da to i učine u narednom periodu.” izjavila je ovom prilikom Dragana Roter, članica Upravnog odbora Foruma poslovnih lidera Srbije.
Ove godine se obeležava petogodišnjica postojanja Foruma i tim povodom redizajniran je vizuelni identitet tako da još bolje ilustruje vrednosti za koje se Forum i sve njegove članice zalažu, a to su briga o društvu i životnoj sredini integrisani sa ekonomskim ciljevima.
Forum poslovnih lidera Srbije okuplja i motiviše kompanije koje su, osim sopstvenim poslovnim rezultatima, posvećene i interesima celog društva, a po prvi put će krajem oktobra javnosti biti predstavljeni i konkretni rezultati istraživanja o ulaganjima kompanija članica koji pokazuju na koje sve načine kompanije doprinose društvu. Ovo godišnje istraživanje o ulaganjima članica u lokalnu zajednicu, radno okruženje i zaštitu životne sredine, pokrenuto je u okviru Foruma poslovnih lidera Srbije u cilju podsticanja merenja i izveštavanja, kao preduslova za transparentno poslovanje i unapređenje praksi društveno odgovornog poslovanja.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!