Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Izabran najbolji ukus čipsa u Srbiji

Jedinstveni nacionalni konkurs „Koji je tvoj Chipsy ukus?“ završen je, a pobednica je Sonja Stanković iz Pančeva sa predlogom Chipsy kiseli krastavčići. Vlasnica pobedničkog ukusa koji je dobio više od 60 odsto glasova, kao nagradu osvojila je čak tri odsto od prodaje ovog Chipsy ukusa u 2012. godini i 10.000 evra.
Tri nova Chipsy ukusa, koja su ušla u finale konkursa, našla su se u prodaji 1. oktobra prošle godine, tako da su ljubitelji čipsa iz cele Srbije imali priliku da do 15. decembra probaju nove ukuse i odluče koji će ukus biti u prodaji u toku cele 2012. godine.
Konkurs „Koji je tvoj Chipsy ukus?“ raspisan je u proleće 2011. godine, kako bi ljubitelji Chipsy proizvoda u Srbiji imali priliku da odaberu i kreiraju čips po svom ukusu. Svi zainteresovani potrošači mogli su da predlože novi Chipsy ukus, kao i duhovit naziv predloženog ukusa.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!