Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

iSTUDIO postao Degordian!

REGION – Nakon pet godina poslovanja pod nazivom iSTUDIO, zagrebačka agencija odlučila se na rebrendiranje i preiumenovanje u Degordian. Na događaju iWENT predstavljeno je novo ime, slogan – Makes you curious i novi logotip, a čitav rebrending prepušten je agenciji Brandoctor.
Kako se navodi na sajtu agencije Brandoctor, kod repozicioniranja iSTUDIJA, fokus je bio na promeni poslovne strategije – od social media agencije u performance oriented agenciju, ali i karakter ljudi koji tamo rade – njihovu mladost, kreativnost, znatiželju i inovativnost. „Ključni insight koji nas je vodio u procesu rebrandinga bila je znatiželja zaposlenih koji istražuju i testiraju šta potrošače čini znatiželjnima odnosno zašto bi potrošač kliknuo. U skladu sa tim rezultatima, iSTUDIO kreira i optimizuje kampanju i na kraju ostvaruje poslovne ciljeve klijenata.“
Na sajtu Brandoctor agencija navodi se i da su na temelju brend platforme, kreirali novo ime – Degordian koji nosi konotacije na Gordijski čvor, brzo i efikasno rešavanje i najkomplikovanijih digitalnih izazova. Logotip u grafičkoj intervenciji na slovu “d” prikazuje rezanje gordijskog čvora, simbolizujući rasčlanjenje i pojednostavljivanje kompleksne informacije.

Više informacija pronađite na sajtu Brandoctor.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!