today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Intesa Sanpaolo osvaja svet!

Najveća italijanska banka koja posluje sa građanima, Intesa Sanpaolo podnela je zahtev za odobrenjem rada u Turskoj, gde planira da otvori poslovnice uglavnom u velikim gradovima, pišu turski mediji.
Intesa je podnela zahtev za dobivanje dozvole pre nekoliko meseci turskoj državnoj Agenciji za bankarsku regulativu i nadzor (BDDK), koja bi uskoro mogla da joj odgovori, prenosi istanbulski dnevni list Star reči neimenovanih zvaničnika BDDK-a.
Italijanska banka planira da u početku otvori podružnice u Istanbulu, Ankari i Izmiru, tri najveća turska grada, a zatim želi da se proširiti i na druge delove zemlje, objavljuje Star. Poslovanje će fokusirati se na potrošačke i komercijalne kredite.
Ako dobije dozvolu, Intesa će postati 50. banka u Turskoj i prva koja u zadnjih 12 godina započinje svoje poslovanje u toj zemlji od samog početka, piše Star. Postoji interes i drugih evropskih i američkih banaka za dobijanje dozvole za rad u Turskoj, dodaje list.
Pored toga, Intesa Sanpaolo dodatno je unapredila poslovanje Divizije za korporativno i investiciono bankarstvo na međunarodnom tržištu, otvorivši nedavno predstavništvo u Abu Dabiju. Novo predstavništvo će biti u nadležnosti sedišta Intesa Sanpaolo Grupacije u Dubaiju, koje nadgleda operacione aktivnosti organizacionih jedinica na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, a koordiniraće radom predstavništava u Bejrutu, Kazablanci, Kairu, Istanbulu i Tunisu, navodi se na sajtu ove banke.

Preuzeto iz više izvora

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!