Inovacije iz kompanije „Lenovo“

Kompanija „Lenovo“ najavila je danas inovativni „IdeaPad YOGA“, prvi multimode notebook računar na tržištu koga karakteriše preklopni dizajn od 360 stepeni. Kombinacija jednostavne upotrebe tablet računara i funkcionalnosti ultrabook uređaja, „IdeaPad YOGA“ donosi korisnicima četiri-u-jednom računarski uređaj sa četiri posebna korisnička modela u jednom računaru. Kompanija „Lenovo“ najavila je, takođe, i novi „IdeaCentre A720“, najtanji 27-inčni all-in-one PC na tržištu.
„IdeaPad YOGA“ objedinjuje moderni i moćni ultrabook uređaj sa prenosivim 13,3” multi-touch tablet računarom. Dizajn modela YOGA projektovan je da omogući stvaranje i upotrebu sadržaja koristeći četiri intuitivna načina korišćenja u jednom računaru istovremeno donoseći veliku izdržljivost i stabilnost u poređenju sa ostalim uređajima tog tipa.
„IdeaCentre A720“ poseduje prvi 27-inčni ekran koji omogućuje veće prilagođavanje ugla od -5 do 90 stepeni. Inovativne šarke ekrana omogućuju prijatnije korišćenje u bilo kojoj poziciji i u kombinaciji su sa multi-touch ekranom bez okvira koji podržava deset istovremenih pritisaka za širok spektar upotreba.

„Jasno nam je da korisnici žele četiri ekrana: mobilne uređaje, tablet računare, notebook računare i pametne televizore. Jasno nam je da žele da svi oni funkcionišu zajedno, bilo gde i bilo kada. Današnja vest odraz je naše usresređenosti na predstavljanje inspirativnih inovacija koje korisnici očekuju od nas,” rekao je Yang Yuanqing, predsedavajući i izvršni direktor kompanije „Lenovo“.
„IdeaPad YOGA“ računar biće u prodaji u drugoj polovini ove godine sa početnom cenom od 1.199 dolara, dok će početna cena za „IdeaCentre A720“ biti od 1.299 dolara.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari