Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Inkubator za razvoj preduzetništva mladih

Kancelarija za mlade je, kroz svoju saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Republike Srbije, nevladinim organizacijama kao i u direktnom kontaktu sa mladima u Beogradu, ustanovila potrebu za kreiranjem radnog prostora za razvoj preduzetništva i projekata u začetku. Iskustva su pokazala da veliki broj ideja sa visokim tržišnim potencijalom ostaju na početnom nivou, ne prolaze kroz ciklus razrade niti se finalizuju, zbog nedostatka sredstava za ulazak u profesionalno radno okruženje kakvo jedan potencijalni biznis zahteva.
Projektom „KZM Gnezdo“, Kancelarija za mlade želi da promoviše samozapošljavanje i da pritom uz pomoć svojih resursa pomogne prve preduzetničke poduhvate projekata sa visokim tržišnim potencijalom. Takođe, ovaj projekat želi da pospeši stvaranje i razvoj novih proizvoda, usluga i procesa u oblasti visokih tehnologija (informatike, kreativnih industrija, internet poslovanja, sektora usluga) sa potencijalom za rast i zapošljavanje.

Više informacija o konkursu i prijavu možete pronaći na sajtu Kancelarije za mlade grada Beograda.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!