Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Infostud najavljuje novi onlajn sajam zapošljavanja

Treći po redu online sajam zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ održaće se od 10. do 17. oktobra 2012. godine na sajtu www.dankarijera.com, u zajedničkoj organizaciji kompanije Infostud i regionalnih portala za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine i moj-posao.net iz Hrvatske.
Kao i tokom prve dve godine, na online sajmu posetiocima će se predstaviti najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Infostud najavljuje novi onlajn sajam zapošljavanja
Pored daljeg jačanja međusobne saradnje kompanija sa ovih prostora uz korišćenje najsavremenijih tehnoloških dostignuća, mogućnosti online sajma zapošljavanja i obrazovanja su višestruke. Samim tim, jedan od glavnih ciljeva Virtualnog dana karijera i znanja jeste da olakša povezivanje kvalitetnih poslodavaca i kandidata za posao i, koliko je moguće, utiče na povećanje zaposlenosti u Srbiji. Istovremeno, cilj sajma jeste i da ljudima koji traže novi ili bolji posao ponudi i edukativne programe za profesionalno i lično usavršavanje koje im može pomoći u građenju karijere, ali i da utiče na povećanje mobilnosti radne snage u regionu.

Višestruke prednosti i za posetioce i poslodavce
Virtualni dan karijera i znanja održaće se na adresi www.dankarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor, a koji će omogućiti interaktivnu komunikaciju između posetilaca i poslodavaca i edukativnih ustanova, izlagača na sajmu. Tako će posetioci moći da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na iste, a putem chat-a razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova, sve iz udobnosti svoga doma.
S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače ne posećuju standardne sajmove iz celog regiona.

Prethodni sajam posetilo 130.000 ljudi
Podsećanja radi, prošle godine drugi regionalni „Virtualni dan karijera i znanja 2011“ je za nedelju dana trajanja posetilo preko 130.000 ljudi iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u potrazi za informacijama o mogućnostima zapošljavanja i edukacije. Posetiocima se tada predstavilo oko 40 kompanija i 10 edukativnih ustanova, koje su zajedno ponudili preko 250 slobodnih radnih mesta u svojim kompanijama i više edukativnih programa i kurseva.

Izvor: Personal magazin

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!