Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Infostud najavljuje novi onlajn sajam zapošljavanja

Treći po redu online sajam zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ održaće se od 10. do 17. oktobra 2012. godine na sajtu www.dankarijera.com, u zajedničkoj organizaciji kompanije Infostud i regionalnih portala za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine i moj-posao.net iz Hrvatske.
Kao i tokom prve dve godine, na online sajmu posetiocima će se predstaviti najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Infostud najavljuje novi onlajn sajam zapošljavanja
Pored daljeg jačanja međusobne saradnje kompanija sa ovih prostora uz korišćenje najsavremenijih tehnoloških dostignuća, mogućnosti online sajma zapošljavanja i obrazovanja su višestruke. Samim tim, jedan od glavnih ciljeva Virtualnog dana karijera i znanja jeste da olakša povezivanje kvalitetnih poslodavaca i kandidata za posao i, koliko je moguće, utiče na povećanje zaposlenosti u Srbiji. Istovremeno, cilj sajma jeste i da ljudima koji traže novi ili bolji posao ponudi i edukativne programe za profesionalno i lično usavršavanje koje im može pomoći u građenju karijere, ali i da utiče na povećanje mobilnosti radne snage u regionu.

Višestruke prednosti i za posetioce i poslodavce
Virtualni dan karijera i znanja održaće se na adresi www.dankarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor, a koji će omogućiti interaktivnu komunikaciju između posetilaca i poslodavaca i edukativnih ustanova, izlagača na sajmu. Tako će posetioci moći da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na iste, a putem chat-a razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova, sve iz udobnosti svoga doma.
S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače ne posećuju standardne sajmove iz celog regiona.

Prethodni sajam posetilo 130.000 ljudi
Podsećanja radi, prošle godine drugi regionalni „Virtualni dan karijera i znanja 2011“ je za nedelju dana trajanja posetilo preko 130.000 ljudi iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u potrazi za informacijama o mogućnostima zapošljavanja i edukacije. Posetiocima se tada predstavilo oko 40 kompanija i 10 edukativnih ustanova, koje su zajedno ponudili preko 250 slobodnih radnih mesta u svojim kompanijama i više edukativnih programa i kurseva.

Izvor: Personal magazin

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!