Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Imlek počeo plasman organskih mlečnih proizvoda

Kompanija Imlek počela je danas plasman organskog mleka i mlečnih proizvoda pod zajedničkim nazivom “Belo organik”, prvih takve vrste na tržištu Srbije i regiona. Direktor kompanije Imlek Slobodan Petrović izjavio je u Čurugu da trenutno dnevno farma iz tog mesta Imleku isporučuje 17.000 litara organskog mleka za preradu, a da je plan da do kraja godine dnevno isporučuje 20.000 litara.
On je prilikom predstavljanja novih proizvoda kazao da Imlek planira izvoz organskih mlečnih proizvoda na tržišta Rumunije, Madjarske, Austrije i Slovenije. Prema Petrovićevim rečima, Imlek je na tržište plasirao organsko mleko i organsko dugotrajno mleko, kao i jogurt, kiselu pavlaku i beli sir, koji koštaju deset odsto više od konvencionalno proizvedenih artikala Imleka. “Cena organskog mleka i mlečnih proizvoda ne bi trebalo da bude veća od 30 odsto u odnosu na klasične porizvode”, dodao je on.

Izvor: Beta

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!