Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

IKEA povukla spot u kome biciklisti krše zakon!

Robna kuća Ikea povukla je reklamni spot za svoj prvi objekat u Srbiji nakon što im je “Saobraćajna kamera” – građanska inicijativa za bezbedniji saobraćaj i vladavinu prava, na Tviteru sugerisala da biciklisti u spotu ne poštuju osnovne odredbe Zakona o bezbednosti saobraćaja.

“Saobraćajna kamera” stoga je zamolila Ikeu da koriguje spot, a iz švedske kompanije prvo su odgovorili da je na lokacijama koje se vide u spotu “voženo samo za potrebe snimanja“ i da „niko nije bio ugrožen”.

Građanska incijativa je potom u novoj poruci Ikei istakla da to što se vozilo u kontrolisanim uslovima nema nikakve veze, jer promocija vožnje suprotno Zakonu nije nikome u interesu, da bi nakon kraće prepiske na Tviteru, švedska kompanija ipak odlučila da povuče spot.

“Nakon detaljne analize video snimka, u saradnji sa agencijom koja ga je kreirala, odlučili smo da isti uklonimo. Pozdrav”, navodi se u poruci Ikee upućenoj nalogu “Saobraćajna kamera”.

Robna kuća Ikea u naselju Bubanj potok u Beogradu biće otvorena 10. avgusta.

Izvor: N1

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!