Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Hyundai – zvanični automobilski sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu

Hyundai Motor Company kao zvanični automobilski sponzor predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. obezbedio je 366 svojih najboljih vozila za prevoz zvaničnika, gostiju i ostalih učesnika ovog velikog fudbalskog spektakla. Na svečanosti prilikom primopredaje automobila koja je upriličena na poljskom Nacionalnom stadionu u Varšavi, Hyundai je javnosti predstavio i autobuse u kojima će biti prevožene reprezentacije iz 16 zemalja učesnica takmičenja sa ispisanim pobedničkim sloganima koje su odbrali navijači iz svake zemlje učesnice.
Hyundai Motor Company od 1999. sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje kao što su Evropska i Svetska prvenstva u fudbalu. Ugovor o sponzorisanju ovih događaja je potpisan do 2022. godine. Ovogodišnje Evropsko fudbalsko prvenstvo je 14. Evropsko prvenstvo u fudbalu i biće održano u Poljskoj i Ukrajini od 8. juna do 1. jula 2012. god. Od 366 automobila koje je Hyundai, kao sponzor ovog fudbalskog spektakla, ustupio za prevoz učesnika ovogodišnjeg Evropskog prvenstva biće zastupljeni sledeći modeli: ix55, Santa Fe, ix35, i40, Sonata, Elantra, H-1, novi i30. “Fudbal prenosi dinamiku, uzbuđenje i strast. To su upravo one emocije koje Hyundai želi da podeli sa svojim klijentima“ rekao je predsednik Hyundai Motor Evropa Teri Im. Zvaničnoj primopredaji Hyundai automobila prisustvovali su zvaničnici iz Hyundai Motor Company, UEFA i predstavnici organizacionog odbora.
Hyundai Motor Company, zvanični automobilski sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu i ove godine je organizovao nagradni konkurs pod nazivom „Navijaj uz Hyundai“ („Be there with Hyundai“). Cilj konkursa je da navijači iz svake zemlje koja učestvuje u takmičenju šalju svoje predloge za najlepši slogan. Svaka zemlja učesnica bira najlepši slogan koji se ispisuje na autobusu koji će prevoziti nacionalni tim te zemlje u toku Evropskog prvenstva u fudbalu. Navijači iz svih 16 zemalja učesnica su svoje slogane počeli da šalju u decembru 2011. a pobednici su objavljeni 7. maja ove godine. Prilikom primopredaje automobila koje je Hyundai ustupio za korišćenje na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2012. predstavljeni su i autobusi sa ispisom najlepših slogana iz svih zemalja učenica ovog fudbalskog takmičenja. Specifičnost ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu je u tome što je poslednje Evropsko prvenstvo na kome će učestvovati 16 nacionalnih timova. Već na sledećem Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj učestvovaće 24 reprezentacije.

Izvor i foto: PR Hyundai

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!