Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Hyundai i ove godine najkvalitetniji automobilski brend

U najnovijem, nedavno objavljenom izveštaju o kvalitetu “Auto Bild Qualitatsreport“, a prema istraživanjima vodećeg nemačkog automobilskog magazina “Auto Bild“, Hyundai je, drugu godinu za redom, proglašen za najkvalitetniji automobilski brend. Ovo prestižno priznanje Hyundai je dobio na osnovu opširne analize pouzdanosti vozila, dugoročnog kvaliteta i zadovoljstva kupaca.
Analiza kvaliteta je vršena na osnovu različitih kriterijuma: povratnih informacija od 8.610 vlasnika automobila, garancije proizvođača, broja opozvanih vozila i podataka iz nemačkog izveštaja TUV – Udruženje za tehnički nadzor, koje obuhvata bazu podataka od 7,5 miliona pregledanih vozila.
“Auto Bild Qualitatsreport“ jedno je od najcenjenjenijih istraživanja kvaliteta automobila, a u obrazloženju nagrade piše da se Hyundai drugu godinu za redom našao na prvom mestu jer konstantno poboljšava kvalitet svojih automobila, usluga i korisničku podršku.
“Hyundai je još jednom trijumfovao nad brendovima za koje se smatra da su odrednice kvaliteta. Još više smo napredovali u odnosu na prošlogodišnji rezultat, a činjenica da je ova laskava titula osvojena dve godine za redom predstavlja fantastičan uspeh. Kvalitet je i dalje osnovni prioritet Hyundai brenda i zato nastojimo da pružimo najbolje u svemu što radimo“, rekao je Allan Rushforth, viši podpredsednik Hyundai Motor Europe.

Izvor: Hyundai auto Beograd

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!