Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Holcim poklanja sigurnu kuću

Generalni direktor Holcim Srbije Gustavo Navaro i predsednik Fonda B92 Veran Matić potpisali su Protokol o saradnji koji predviđa donaciju sigurne kuće za utočište ženama i deci – žrtvama porodičnog nasilja. To će biti šesta sigurna kuća u Srbiji.
„Iako je ova godina ekonomske neizvesnosti i smanjivanja troškova, u kompaniji Holcim Srbija želimo da naša ulaganja u bolji život i sigurnu budućnost celog društva ne trpe zbog loše ekonomske situacije u zemlji. Kuća koju poklanjamo za utočište žrtvama porodičnog nasilja s jedne strane predstavlja našu želju da pomognemo u rešavanju najznačajnijih društvenih problema, koji nikako ne bi trebalo da budu zanemareni i s druge strane pokazuje spremnost Holcima da efekti ekonomskih neizvesnosti ne utiču na odgovornost koju kao kompanija imamo prema društvu“, rekao je generalni direktor kompanije Holcim Srbija Gustavo Navaro.
„Veoma nam je drago što nastavljamo dugogodišnju saradnju sa Holcimom, jednom od najodgovornijih kompanija u Srbiji. U protekloj godini zabeležen je rast slučajeva porodičnog nasilja, svaka druga žena u Srbiji bila je žrtva prema statističkim podacima. Zbog toga je ova donacija, u ovoj godini krize veoma značajna, ne samo za žrtve porodičnog nasilja, već i za celu državu. Osim toga što će kuća biti utočište u njoj će se realizovati edukacija ljudi koji se bave prevencijom nasilja u porodici“, izjavio je predsednik Fonda B92 Veran Matić.
Dvospratna kuća koju Holcim Srbija poklanja potpuno je opremljena sa svim neophodnim elementima, nameštajem i tehnikom. U njoj se nalaze tri spavaće sobe, jedna trpezarija, dnevna soba i dva velika apartmana. Kuća je površine oko 400 m2 sa velikim dvorištem. Osim sa Fondom B92, Holcim će projekat donacije sigurne kuće sprovesti u partnerstvu sa opštinom Paraćin i nadležnim ministarstvom Vlade Srbije. Ovo će biti prva takva kuća u centralnoj Srbiji u okviru mreže koju je pokrenuo Fond B92.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!