test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Grawe među najboljim osiguravajućim društvima

Prema istraživanju tržišta osiguranja i osiguravajućih kuća, koje je sprovela agencija IPSOS Strategic Marketing, GRAWE osiguranje je istaknuto kao jedno od najboljih osiguravajućih društava na tržištu. Takođe, potvrđena je pozicija Društva među najznačajnijim osiguravačima u oblasti osiguranja života. Osiguranje koje ispitanici najviše koriste je obavezno osiguranje vozila sa oko 40 odsto. Druge vrste osiguranja znatno zaostaju, pa je prema zastupljenosti na drugom mestu osiguranje života sa 8 odsto ispitanika i osiguranje imovine sa 6 odsto.
Još manji broj građana koristi dobrovoljno zdravstveno osiguranje, kao i kasko osiguranje. Nešto manje od polovine anketiranih građana ne koristi nijedan osiguravajući proizvod. Rezultati istraživanja pokazuju da je situacija po pitanju zastupljenosti vrsta osiguranja slična kao i u 2011. godini i da najveći potencijal imaju osiguranje života i osiguranje od nezgode, ali i osiguranje imovine.
Za osiguranje života je zainteresovano 24 odsto pripradnika populacije između 30 i 65 godina života, dok se čak 23 odsto izjasnilo da im je potrebno više informacija o ovom proizvodu. Za osiguranje od posledica nesrećnog slučaja zainteresovano je 24 odsto gradjana, dok je isti procenat zainteresovan za osiguranje imovine, kao i za dobrovoljno zdravstveno osiguranje.
„Istraživanje koje nekoliko godina uzastopno sprovodimo sa institutom IPSOS Strategic marketing, pokazuje da je naše Društvo potvrdilo izuzetno dobru poziciju među vodećim osiguravačima u Srbiji, prevashodno u oblasti životnog osiguranja gde je među liderima, kao i da su finansijska stabilnost i sigurnost atributi koje građani najviše koriste pri opisu našeg osiguravajućeg društva.“ izjavio je generalni direktor GRAWE osiguranja u Srbiji gospodin Christoph Czettl.
On je naglasio da GRAWE osiguranje posebno dobru poziciju ima među svim ispitanicima, što predstavlja odličnu osnovu za dalji rast kompanije na tržištu Srbije.

Izvor: Kamatica

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!