Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Građani Srbije odabrali aktivan život!

U znak obeležavanja 45 godina od proizvodnje prve Coca-Cole u Srbiji, Coca-Cola sistem je opštinama širom zemlje poklonio 45 teretana na otvorenom kako bi sa građanima proslavio ovaj značajan jubilej. Upravo su građani svojim glasovima putem zvanične internet stranice www.45godinausrbiji.rs i aplikacije na društvenoj mreži Fejsbuk odlučili o pobedničkim opštinama. Po 15 opština iz svake kategorije, koje su ostvarile najveći broj glasova tokom dvomesečnog konkursa, osvojile su Coca-Cola aktivnu zonu.
Kampanja je izazvala veliku pažnju javnosti, medija, opština i građana širom zemlje. Želja da baš njihove opštine dobiju kutak za vežbanje na čistom vazduhu, motivisala je lokalne medije, opštine i građane da se u ogromnom broju odazovu glasanju, pa je tako, tokom dva meseca kampanje, pristiglo više od 1,7 miliona glasova. Broj ljudi koji se uključio u kampanju, kao i odjek koji je kampanja ostvarila u javnosti, potvrđuju da je aktivan način života važan građanima zbog čega su odlučili da daju svoj ogroman doprinos.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!