Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Glasajte za „Najbolje iz Srbije 2013“!

Glasanje potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za „Najbolje iz Srbije 2013“ trajaće do 21. marta, a najbolji brendovi biće proglašeni na svečanosti 9. aprila, saopštila je Privredna komora Srbije.
U skladu sa propozicijama, posetioci nakon registrovanja na sajtu www.najboljeizsrbije.rs, dobijaju jedinstven pristupni link koji važi do kraja glasanja. Pomoću linka u svakoj kategoriji može da se glasa samo za jedan brend, a dodeljeni glas nije moguće poništiti. Glasanje je anonimno, a moguće je glasati za brendove u svim, ili samo u nekim kategorijama.
Pobednici se biraju na osnovu tri grupe kriterijuma – tržišno-finansijskih, percepcije ispitanika i ocene stručnog žirija koji nose u proseku oko 60, odnosno 30 i deset poena. Kriterijumi za izbor najboljih brendova, definisani su metodologijom, razvijenom u saradnji sa profesorima Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
„Najbolje iz Srbije“ ove godine beleži desetogodišnji jubilej, a o njenom kredibilitetu svedoči podatak da je od početka akcije 2004. godine, nominovano više od hiljdu brendova u različitim kategorijama. Tradicionalno, akciju organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“.
Pobednici dobijaju pravo da znak „Najbolje iz Srbije“ koriste kao znak kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima. Povodom jubileja, osim 23 najbolja robna i korporativna brenda na srpskom tržištu i najboljeg izvoznika u 2013. godini, biće proglašena i dva decenijska pobednika u kategoriji robni i korporativni brend.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!