Gerhard Sturm novi podpredsednik kompanije Sony Ericsson

Kompanija „Sony Ericsson“ predstavila je Gerharda Sturma kao novog potpredsednika i direktora za Centralnu Evropu. Gerhard Sturm je od 2006. godine, kad se pridružio kompaniji, bio na poziciji generalnog direktora za Španiju i Portugaliju.
Od današnjeg dana, Gerhard Sturm je odgovoran za „Sony Ericsson“ Centralnu Evropu (Sony Ericsson CU CE, “Customer Unit Central Europe”). Sa sedištem u Dizeldorfu, čini je 18 zemalja: Nemačka, Austrija, Švajcarska, Poljska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Lihtenštajn, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Češka i Mađarska.
“Veselim se novom radnom mestu, pogotovo u ovom trenutku kada kompanija ulazi u uzbudljivu razvojnu fazu. S našim posebnim Xperia pametnim telefonima baziranim na Android operativnom sistemu, koji imaju glavnu ulogu u Sony-evom integrisanom pristupu four-screen (četiri ekrana), optimalno smo pripremljeni da zadovoljimo potrebe naših korisnika za najkvalitetnijim komunikacijskim uslugama i zabavom,“ izjavio je Gerhard Sturm.
Kada se 2006. godine Sturm pridružio kompaniji, prvi posao su mu bile marketinške aktivnosti i prodaja u Španiji i Portugaliji, nakon čega je postao generalni direktor za ove dve zemlje.

Izvor: Personal magazin


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari