Forma Ideale dobitnik nagrade PC Press-a!

Kompanija Forma Ideale dobila je titulu pobednika Top 50 – najboljih online stvari u Srbiji, u kategoriji Dom i zabava, koju ve─ç 24. put organizuje magazin i online portal PC Press.

ÔÇ×Veliko je zadovoljstvo ┼íto smo osvojili nagradu, posebno kada se uzme u obzir da su u na┼íem izboru, pored stru─Źnog ┼żirija, u─Źestvovali i ─Źitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kada su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudi─çemo se da na┼ía veza sa kupcima bude jo┼í ja─Źa i da im pru┼żamo ono ┼íto o─ŹekujuÔÇť, rekao je Aleksandar Ru┼żeskovi─ç, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Poslovanje u 21. veku zahteva konstantne promene i prilago─Ĺavanje navikama kupaca, ┼íto kompanija Forma Ideale ─Źini jo┼í od 2011. godine, kada je otvorena prva intrernet prodavnica name┼ítaja u Srbiji, putem koje je omogu─çeno kupcima da name┼ítaj kupe putem online prodaje. U korak sa novim tehnologijama, lansirana je i besplatna Android i Apple aplikacija za opremanje doma, koja pru┼ża pomo─ç i podr┼íku pri ure─Ĺenju enterijera, a potro┼ía─Źi mogu i da vide kako se odabrani komad name┼ítaja uklapa u njihovom domu.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari