test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

FMCG Summit 25. novembra u Beogradu!

InStore magazin organizuje prvu konferenciju o trgovačkom sektoru u regionu, FMCG Summit, koja će biti održana 25. novembra, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
Na dnevnom redu FMCG Summita će biti večito aktuelna pitanja koja „muče“ trgovce, proizvođače i distributere: pregovori, ulistavanje i promocije. Primere dobre prakse i uspešne saradnje sa partnerima, kao i istraživanja o izazovima sa kojima se susreću trgovci i proizvođači predstaviće govornici iz sledećih kompanija: Metalac, Gfk, Idea, Biondi Consulting, Dis, Loreal, Univerexport, AT Kearney, Alex Consulting, Nielsen, Marbo, Metro Cash&Carry, Atlantic Grupa i Bambi.
Konferenciji će prisustvovati trgovci svih kanala i proizvođači, uključujući viši menadžment, nabavku, prodaju, trade marketing, marketing i logistiku, kao i distributeri i prateća industrija (oprema, konsultanti, agencije, istraživanje tržišta, finansije).
Prijave su u toku, a za kompletan pregled programa i učesnika, kao i informacije o kotizaciji i prijavi posetite zvaničnu stranicu www.fmcg-summit.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!