today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Finale konkursa „Moj Fiat i ja“

Foto konkurs „Moj Fiat i ja“ imao je veliko finale tokom Noći muzeja, kada je izložbu s najboljim radovima šira publika mogla da vidi u Fiat centru u Beogradu. Postavka ostaje otvorena do subote, 26. maja, pa svi koji žele da pogledaju fotografije iz užeg izbora imaju priliku da to učine u narednih nekoliko dana. Prvo mesto osvojila je Magdalena Nikolić iz Kragujevca. Pobednici je pripala veoma vredna nagrada – Fiat Punto Classic, dok je drugoplasirani Emil Veg osvojio put u Rim, a trećeplasirani Branislav Petrović digitalni foto aparat.
Svaki učesnik konkursa mogao je da dostavi najviše tri fotografije sa svojim omiljenim Fiatom. U konkurenciju za vredne nagrade ušle su samo fotografije na kojima je učesnik konkursa s vozilom a ne neka druga osoba. Fotografije su morale da se „aplouduju“ na Facebook stranu kompanije Fiat Automobili Srbija (FAS). Konkurisalo je više od 500 fotografija. Publika je glasanjem putem Facebook strane kompanije FAS, izabrala 50 finalista, a nakon toga stručni žiri izabrao je tri pobedničke fotografije, saopštila je kompanija FAS.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!