Eurosport i Snap izlaze u susret mlađim gledaocima Olimpijskih igara!

SVET – Eurosport i kompanija Snap Inc. danas su postigle dogovor o strateškom oglašavanju i kreiranju sadržaja pred Zimske olimpijske igre u Pjongčangu 2018. Ovo partnerstvo će približiti Olimpijske igre korisnicima Snapchat-a širom Evrope kroz nekoliko tipova sadržaja na Snap Discover platformi.

Saradnja predstavlja prvo evropsko, višejezično partnerstvo kompanije Snap koje se odnosi na Olimpijske igre, koje će različitim brendovima pružiti jedinstvenu priliku da se približe mladoj generaciji fanova kroz novi i originalan pogled na Igre. Korisnici će moći da uživaju u scenama akcije iza kamere sa uzbudljivih olimpijskih događaja kao što su skijanje, spust, skijanje slobodnim stilom i hokej na ledu – kao i da dobijaju relevantan sadržaj koji pružaju sportisti i influenseri.

Ovo jedinstveno partnerstvo sastojaće se od dnevnih programa pod nazivom Our Stories – koje predstavljaju priče korisnika Snapchat-a, kao i Publisher Stories – koje predstavljaju medijski kreiran sadržaj. Originalni sadržaj dostupan kroz Our Stories biće kreiran od strane posebnog tima kompanije Snapchat, i sadržaće ekskluzivne snimke kanala Eurosport sa Olimpijskih igara – koji će ujedno biti prikazani i na Eurosport Plejeru.

Eurosport Publisher Stories će približiti korisnicima Snapchat-a akciju, omogućavajući im da stvaraju i dele sadržaje preko ove platforme, uz sjajno iskustvo dodavanja sadržaja, kao što su grafički sadržaji preko celog ekrana, dodavanje teksta, animacije i zvuk. Discovery će brendovima širom Evrope omogućiti da, kroz Snap reklamne pakete, stignu do širih, mlađih i digitalno fokusiranih zajednica.

“Snapchat omogućava sportskim fanovima neverovatno iskustvo praćenja Olimpijskih igara, omiljenih sportista i timova. Već smo sarađivali sa kompanijom Discovery na promociji legendarnog programa Shark Week,” izjavio je Ben Schwerin, potpredsednik za partnerstva kompanije Snap Inc. “Uzbuđeni smo novom saradnjom kojom ćemo korisnicima Snapchat-a širom Evrope pružiti najbolje iskustvo praćenja Olimpijskih igara.”

Jonathan Davies, izvršni direktor međunarodnih reklamnih partnerstava za Discovery i Eurosport je rekao: “Veoma smo uzbuđeni što ćemo postati dom Olimpijskih igara na Snapchat-u u Evropi, i što ćemo biti u prilici da našim olimpijskim sponzorima i marketinškim partnerima pružimo ekskluzivan pristup publici i aktivnostima uz pomoć Snapchat-a.”

U proseku, 57 miliona ljudi dnevno koristi Snapchat širom Evrope. Snapchat zajednica je veoma angažovana, a korisnici posećuju ovu mrežu više od 20 puta na dnevnom nivou, i stvaraju više od 3 milijarde Snapova dnevno. U proseku, korisnici Snapchat-a dnevno provedu preko 30 minuta na aplikaciji, a korisnici mlađi od 25 godina u proseku provode 40 minuta na platformi.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari