Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Erste banka uvodi besplatan internet u filijale

Erste Banka je donela odluku da omogući klijentima besplatno korišćenje Wi-Fi interneta u svojim filijalama. Tokom pilot faze, tu pogodnost moći će da koriste svi koji posete filijalu Erste Banke u Birčaninovoj ulici u Beogradu, filijalu u Bačkoj Palanci, kao i novootvorenu filijalu Park City u Novom Sadu, u ulici Narodnog Fronta 23c.
Budući da je internet sve neophodniji za svakodnevno funkcionisanje, i da ljudi sve češće koriste mobilne uređaje kako bi neprestano bili na mreži, besplatnim bežičnim internetom u filijalama Erste Banka želi da omogući klijentima da brzo i lako dođu do važnih informacija, prate aktuelnosti, odgovaraju na poslovne mejlove ili komuniciraju sa prijateljima na društvenim mrežama i dok obavljaju poslove u banci.
U pomenute tri filijale klijentima je omogućeno da besplatno koriste Wi-Fi internet brzine 4 Mbps. Za pristup internetu nije potrebno unositi korisničko ime ili lozinku, već je dovoljno pronaći mrežu pod nazivom „ERSTE_WiFi_FreeZone“ i povezati se. U zavisnosti od fizičkih karakteristika zgrada i okruženja, domet signala može biti do trideset metara, pa će internet moći da se koristi i u neposrednoj blizini Erste filijala. Tu pogodnost sigurno će ceniti i posetioci platoa u Bačkoj Palanci, koji se nalazi preko puta filijale Erste Banke u tom gradu, a signalom će biti zahvaćen i deo parka kod filijale u Bičaninovoj u Beogradu, kod početne stanice autobuske linije 47.
U zavisnosti od rezultata pilot faze, planirano je da besplatano korišćenje interneta bude omogućeno u više desetina filijala Erste Banke.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!