Epica Awards od 12. do 15. novembra u Amsterdamu!

SVET – Epica Awards, jedina globalna kreativna nagrada u čijem žiriju sede novinari, pokrenula je svoju 32. sezonu sa vestima o posebnoj reklamnoj kampanji, novim kategorijama i imenovanim predsednikom žirija.

Epica će održati sastanak žirija, konferenciju i ceremoniju u Amsterdamu od 12. do 15. novembra. Ovogodišnji predsednik žirija biće Tony Chambers, Brand and Content Director magazina Wallpaper*.

On je tim povodom rekao: „Kao neko ko je strastven u dizajnu, brendiranju i komunikacijama, drago mi je što sam u mogućnosti da se pridružim kolegama novinarima kako bismo odabrali najinovativnije kreativne radove u ovom trenutku“.

Novi vizuelni identitet i kampanju za Epica Awards kreirala je agencija Wieden & Kennedy iz Amsterdama. Vizual i kampanja odražavaju Epica nepristrasan pristup i jedinstveno pozicioniranje.

Pored toga, Epica je najavila uvođenje dva nova Grand Prix-a, kao i dve nove kategorije. The Responsibility Grand Prix će nagraditi najbolju kampanju koja se bavi temom od javnog interesa. The Alternative Media Grand Prix biće dodeljen najoriginalnijoj kampanji koja je koristila netradicionalne kanale komunikacije kao što su ambijent, iskustvo, događaje i stunts.

Dve nove kategorije ove godine biće Topical & Real Time Advertising i naravno World Cup Advertising.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari