Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Emir Bekrić i Rexona zajedno do Rija!

Kompanija Unilever danas je u Beogradu potpisala trogodišnji ugovor sa Emirom Bekrićem, prvakom Evrope na 400m sa preponama (do 23 godine) i trećim na svetu u seniorskoj kategoriji, našim atletskim reprezentativcem.
„Svrha ovog ugovora je da sa našim brendom Rexona podržimo Emira i obezbedimo mesečna sredstva za njegov program priprema tokom naredne tri godine. Osnovni moto našeg brenda Rexona je BUDITE AKTIVNI. To znači da treba da se takmičimo sami sa sobom i da bez obzira čime se bavimo, budemo još aktivniji, uporniji i da uvek idemo i preko svojih mogućnosti“, rekao je generalni direktor Unilevera za Srbiju, Ljubomir Milošević na konferenciji za medije.
“Drago mi je da je Unilever prepoznao u meni ambasadora za brend Rexona i veoma sam srećan što će me podržati u mojim naporima da stignem do Rija u najboljoj formi. Omogućili su mi da se potpuno koncentrišem na treninge i da postižem još bolje rezultate. Zahvaljujem se na podršci i radujem se saradnji. Sa Rexonom je sve lakše i Rio još bliži” – rekao je Emir Bekrić prilikom potpisivanja ugovora.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!