Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Emir Bekrić i Rexona zajedno do Rija!

Kompanija Unilever danas je u Beogradu potpisala trogodišnji ugovor sa Emirom Bekrićem, prvakom Evrope na 400m sa preponama (do 23 godine) i trećim na svetu u seniorskoj kategoriji, našim atletskim reprezentativcem.
„Svrha ovog ugovora je da sa našim brendom Rexona podržimo Emira i obezbedimo mesečna sredstva za njegov program priprema tokom naredne tri godine. Osnovni moto našeg brenda Rexona je BUDITE AKTIVNI. To znači da treba da se takmičimo sami sa sobom i da bez obzira čime se bavimo, budemo još aktivniji, uporniji i da uvek idemo i preko svojih mogućnosti“, rekao je generalni direktor Unilevera za Srbiju, Ljubomir Milošević na konferenciji za medije.
“Drago mi je da je Unilever prepoznao u meni ambasadora za brend Rexona i veoma sam srećan što će me podržati u mojim naporima da stignem do Rija u najboljoj formi. Omogućili su mi da se potpuno koncentrišem na treninge i da postižem još bolje rezultate. Zahvaljujem se na podršci i radujem se saradnji. Sa Rexonom je sve lakše i Rio još bliži” – rekao je Emir Bekrić prilikom potpisivanja ugovora.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!